Μπείτε ΤΩΡΑ, δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα διήμερο ταξίδι στη Ζιάκα Γρεβενών, στην «παραμυθένια» Villa Alexandra!
Οι δίδυμοι πύργοι του μητροπολιτικού ναού Υπαπαντής του Κυρίου Καλαμάτας όπως φαίνεται από το κάστρο της. Η Άνω Βέργα είναι ένα μικρό χωριό, μόνο 20 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα, στην είσοδο της Μεσσηνιακής Μάνης. Βρίσκεται στην πρώτη κορυφή του Ταϋγέτου, σε 1.000 μέτρα υψόμετρο και απέχει 2 χιλιόμετρα από τη θάλασσα. Ο συνδυασμός της μικρής απόστασης από το Μεσσηνιακό κόλπο και του μεγάλου υψομέτρου προσφέρει ένα φαντασμαγορικό φαινόμενο, καθώς η θέα κόβει την ανάσα. Στην Άνω Βέργα μπορεί κάποιος να απολαύσει το βουνό με τον καθαρό αέρα και το οξυγόνο και συγχρόνως μέσα σε 15 λεπτά να κατέβει για να κάνει το μπάνιο του στη θάλασσα, σε μια από τις πολλές παραλίες της Καλαμάτας.
Καλαμάτα
Καλαμάτα

Καλαμάτα

Πληροφορίες
Καλαμάτα
Θέα της Καλαμάτας από το κάστρο της.
Καλαμάτα
Καλαμάτα

Καλαμάτα

Πληροφορίες
Στην πλατεία της Άνω Βέργας, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του χωριού, με τους πελώριους πλάτανους και την εκκλησία, αφιερωμένη στα Εισόδια της Θεοτόκου, καταλήγουν τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια του χωριού. Εκεί συγκεντρώνονται οι κάτοικοι τα απογεύματα και κάθονται τριγύρω στο πέτρινο πεζούλι κουβεντιάζοντας και απολαμβάνοντας το περιβάλλον. Στην Άνω Βέργα λειτουργούν δύο ταβέρνες και δύο τουριστικά καταλύματα. Στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Βέργας, που περιλαμβάνει και το χωριό της Κάτω Βέργας, έγινε η ιστορική μάχη της Βέργας, μια μάχη στην οποία οι Μανιάτες, οχυρωμένοι πίσω από το Τείχος της Βέργας κατατρόπωσαν τους ιππείς του Ιμπραήμ όταν αυτός προσπάθησε να αλώσει την «αδούλωτη» Μάνη.

Ξενοδοχεία
Διαφημίσου μαζί μας. Είσαι ξενοδόχος και θέλεις να συμμετέχεις σαν χορηγός? Κάλεσε μας
Διαγωνισμοί
Νιώθεις τυχερός. Μπες στην κλήρωση και κέρδισε ένα απο τα δώρα των διαγωνισμών.

Κάθε προορισμός είναι για εμάς μοναδικός και τον προσεγγίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια έμφαση στη λεπτομέρεια

Ειδικά Πακέτα: Προγραμματίζω Ανέμελα το Καλοκαίρι μου

Οι καλύτερες εκδρομές από την Ελλάδα συγκεντρωμένες εδώ

Γαμήλια Εξωτικά Ταξίδια

Συνήθως σκεπτόμαστε, το γαμήλιο ταξίδι μας να γίνει σε έναν προορισμό μαγικό μακρινό, όπου δύσκολα θα πηγαίναμε για διάφορους λόγους

Τελικά ποιό Ελληνικό Γραφείο Τουρισμού θα εμπιστευτείτε?

Η εμπειρία και η γνώση, αποτέλεσμα πολύχρονων περιπλανήσεων σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, γίνεται πηγή έμπνευσης για νέες ταξιδιωτικές προτάσεις.

Η μαγεία του ταξιδιού, φτιαγμένη από μικρές στιγμές απόλαυσης

Βρες το ιδανικό ταξίδι για σένα σε προνομιακές τιμές
Εκδόσεις Ταξιδιωτικής Ιατρικής
Συνιστάται σε όλους τους ταξιδιώτες πριν και μετά το ταξίδι να ενημερώνονται από τον ΕΟΔΥ (1135, 210-5212054) για την εξέλιξη της νόσου και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.
COVID-19 Οδηγίες για ταξιδιώτες
Ο κίνδυνος για τον ταξιδιώτη θεωρείται πολύ υψηλός. Γενικά συνιστάται η αποφυγή των ταξιδιών εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Ιδιαίτερα για τα άτομα που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου

ενημερώνεστε για τους ισχύοντες περιορισμούς, σχετικά με ταξίδι στη χώρα/περιοχή προορισμού

Οδηγίες για ξενοδοχείο σε καραντίνα
Συστήνεται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου καλός εξαερισμός, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό και σαπούνι, ώστε να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Κοινωνική απόσταση: Τήρηση αποστάσεων ασφαλείας (> 1,5 μέτρο).

Ταξιδιωτική Ιατρική
Το Γραφείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής δραστηριοποιείται στον τομέα της Δημόσιας Υγείας που αφορά στην προστασία της υγείας των ταξιδιωτών.

Συμβουλευτική των επαγγελματιών υγείας μέσω της εκτίμησης και διαχείρισης του κινδύνου υγείας για τον ταξιδιώτη.


Έχουμε αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών μας αλλά και των συνεργατών μας σε πανελλαδικό επίπεδο παρέχοντας πετυχημένα, γεμάτα όμορφες εμπειρίες ταξίδια με προσφορές και πακέτα για διακοπές
Ελλάδα
Προτάσεις για Ταξίδια στην Ελλάδα
Κύπρος
Προτάσεις για Ταξίδια στην Κύπρο
Εναλλακτικός Τουρισμός
Απογευματινές Βόλτες. Αποδράσεις με Περιπέτεια. Εναλλακτικός Τουρισμός

Καλοκαιρινές Διακοπές
Δες μοναδικές προσφορές για Καλοκαίρι
©  Copyright G Planet