Οι Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες
Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι ένα σύμπλεγμα από κατοικημένα και ακατοίκητα νησάκια με μεγαλύτερο το νησί του Μάλε με τα μικρά νησιά του Ινδικού ωκεανού αποτελούν τον απόλυτο εξωτικό προορισμό των ταξιδιωτών που επιζητούν γαλαζοπράσινα νερά, θαυμάσιες παραλίες και μοναδικές υποβρύχιες δραστηριότητες. 

Το νέο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς

Η τοποθεσία των Μαλδίβων ακριβώς στο μέσον μεταξύ Ανατολής και Δύσης με ένα ευρύ αεροπορικό και ναυτιλιακό στόλο, τρία αεροδρόμια και πολλά καταλύματα όλων των επιπέδων και με υποδομές για την οργάνωση συναντήσεων, διασκέψεων και εκδηλώσεων, οι Μαλδίβες αναπτύσσονται πλέον και ως προορισμός για τον επιχειρηματικό τουρισμό, ιδιαίτερα στις σύγχρονες μη συμβατικές μορφές του.

Μαλδίβες Παράδεισος

Σύμπλεγμα από κατοικημένα και ακατοίκητα νησάκια

Οι Μαλδίβες είναι ένα σύμπλεγμα από κατοικημένα και ακατοίκητα νησάκια με μεγαλύτερο το νησί του Μάλε, όπου βρίσκεται και το Διεθνές αεροδρόμιο. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την παραδοσιακή αγορά τοπικών προϊόντων και το Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής. Ο τροπικός αυτός παράδεισος προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 25-30 βαθμούς. Με τις νέες προσφορές επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων οικονομικά και με πολύ καλή ποιότητα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι -.jpg

Διασκέδαση Αναψυχή σύγχρονο lifestyle

Ο Αλτάφ Μοχάμεντ Άλι, υπεύθυνος λειτουργίας σε μία άλλη ξενοδοχειακή μονάδα, συμπληρώνει μιλώντας στο BBC ότι οι Μαλδίβες είναι το ιδανικό μέρος για κάθε είδους εκδήλωση σε εταιρικό επίπεδο, προσφέροντας συνδυασμό σύγχρονου lifestyle, ομαδικών εμπειριών, διασκέδασης, αναψυχής και επαγγελματικών επαφών.

Παγκοσμίως υψηλός πόλος τουριστικής έλξης

Η Δημοκρατία των Μαλδίβων Republic of Maldives ή Μαλδίβες Νήσοι Maldive Islands είναι νησιωτική χώρα που συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας με έκταση 300 km² και πληθυσμό 396.334. Αποτελεί το μικρότερο σε πληθυσμό ασιατικό κράτος και επίσης το μικρότερο κράτος στον κόσμο όπου κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Ήταν βρετανικό προτεκτοράτο από το 1887 μέχρι την ολοκλήρωση της ανεξαρτησίας τους στις 26 Ιουλίου του 1965. Έγιναν Δημοκρατία στις 11 Νοεμβρίου του 1968. Σήμερα αποτελούν παγκοσμίως υψηλό πόλο τουριστικής έλξης.